XERRADA: "La conquesta de la salut física, mental i espiritual mitjançant el Mètode Melqur i la Nova Medicina Germànica"

 DISSABTE 23 a les 18h.        Amb Gemma Llop, creadora del Mètode Melqur i el Dr. Javier Herraez, llicenciat en Medicina i Cirugia, Oncòleg, especialista en Nova Medicina Germànica:

"El Mètode Melqur és un mètode de creació pròpia que utilitza principalment formes geomètriques i cromoteràpia, combinat amb diferents tècniques terapèutiques(teràpies de bioresonància-quantum·SCIO, L.I.F.E-, energètiques, medicina tradicional xinesa, naturopatia, cromoteràpia i d’altres) i tècniques manuals de tal manera que s’obté en l’individu una comprensió i una connexió amb la pròpia consciència que el condueixen cap a una resolució dels seus conflictes, tant en el pla físic, com en l’emocional, mental i espiritual.
La Nova Medicina Germànica ofereix un sistema científic complert fonamentat en Cinc LLeis Biològiques que expliquen la causa, el desenvolupament i la curació natural de les denominades "malalties".

Amb la fusió d'aquest dos sistemes que es realitza a la Masia de la Fundació Melqur, ens trovem d'avant d'una nova eina per a conquerir la salut física, mental i espiritual tant dels éssers humans com del éssers amb els qui compartim el planeta, connectant amb la part més excel·lent de les persones, mitjançant la obertura i desenvolupament de la consciència humana."

No hay comentarios:

Publicar un comentario