NIÑAS/OS TALENTOSOS Y CREATIVOS - Merienda y presentación de libro

El SÁBADO 8 DE JUNIO A LAS 18H. presentación (divertida!!!!!) del libro " Barcelona para niños, observadores creativos y talentosos / Barcelona per nens observadors, creatius i talentosos". a cargo de su autora Dani Violi (muy divertida!!!!!) y  la editorial Alrevés:
 " Dani  va néixer a Barranquilla (Colòmbia),va estudiar Comunicació Social a Bogotà i es va especialitzar en imatge i publicitat. A l’Accademia di Belle Arti di Carrara (Itàlia) va orientar-se en l’elaboració de contes infantils escrits i il·lustrats. Ha treballat en diferents projectes editorials per a Itàlia, Colòmbia, Costa Rica, EE.UU, Xile, Argentina i Espanya.
Va elaborar el material d’ecologia urbana infantil per a l’Ajuntament de Bogotà del 1997 al 2001 publicant "Bogotá para niños", "Mario el veterinario" y "Una Mirada al Cielo". L'any 2001 va publicar amb la psicòloga Maria Elena López "Cómo criar niños en tiempos difíciles" (Editorial Norma) ( está exhaurit) ; el 2009  "Princesas para princesas" (MTM Editores) i el 2010 "Aventuras para aventureros (MTM Editores)". El 2011 va il·lustrar i dissenyar amb la Biblioteca de la Fraternitat i la Diputació de Barcelona "L’ABCdario de la Barcelona per a nens" amb textos d’Anna Manso.
Actualment viu a Barcelona, on desenvolupa tallers de creixement personal a través de l’art".


1 comentario: