Obrir els ulls a la fragilitat- monogràfic

El DISSABTE 3 d'octubre a las 19h. Àngels Torras presentarà el tema que volem tractar en el monogràfic d'aquesta tarda de tardor. L'acompanyarà Ferran ("el llibreter") que després de la presentació del tema, obrirà un diàleg, fent preguntes... Aquests encontres, que ell anomena "Diálogos en la frontera", tenen l'única intenció de crear junts les condicions, l'atmosfera per cridar la nostre atenció cap alló que pot dur-nos de tornada a casa, a nosaltres mateixos. En aquest cas de la má de L'Àngels i de la seva saviesa: 
"Naixem en la més nua i frepadora fragilitat.
Com hem estat acollits i compresos en aquesta fragilitat, condiciona la manera de relacionar-nos amb la fragilitat dels altres i amb la nostra.
En les diferents etapes de la vida, en les diferents edats, la fragilitat ens acompanya. Podem tapar-la sota doloroses i rígides cuirasses, podem emprar la ironia i el sarcasme, podem mirar cap un altre costat però sols la mirada amorosa cap a la pròpia fragilitat, ensretornarà la humanitat perduda, la serenor necessària per a viure en plenitud i la possibilitat d'empatitzar amb els altres éssers tan fràgils i vulnerables com nosaltres.
Us convido a mirar-nos la fragilitat amb uns altres ulls."

Àngels Torras,
Terapeuta psicocorporal. Des de 1991compagina el seu treball en teràpia individual amb l'acompanyament a parelles durant el procés de gestació, part i criança en el centre de salut Natural de Manresa.





No hay comentarios:

Publicar un comentario