ENERGIA FEMENINA DIVINA i RELACIONS DE PARELLA EN AQUESTA NOVA ERA

El próximo viernes 18 de Enero a las 20:30 h tendremos la presencia de Anandi que nos hablará de la importancia de la energía femenina en esta nueva era. Aprovecharemos su presencia para presentar su Cd de meditaciones guiadas "Sanación para la nueva conciencia". No es una charla solo para mujeres, ojala que os animeis los hombres también!.
Anandi nos anticipa:
"L'Energia Femenina Divina és l'única capaç de Sanar-nos i Sanar a la Mare Terra, ajudant-la en el seu procés de transmutació i AscensióÉs important sanar les nostres emocions i pensaments en aquesta fi i inici de cicle evolutiu de l'ésser humà, per aconseguir definitivament l’autorealització i felicitat de cada Ser.
En aquesta Nova Era, temps de creixement d’una nova consciència i un despertar espiritual basat en escoltar més el nostre cor i de despertar la nostra intuïció (chakra d’entre els ulls, que la majoria de les persones tenim adormit, per tenir activat únicament l'hemisferi esquerre, el racional, ja que ens han ensenyat únicament a utilitzar aquest, a la majoria de la humanitat) és també el moment d'equilibrar tant l'hemisferi esquerre i dret del nostre cervell, com la nostra energia masculina i femenina. Amb l'equilibri d'ambdues energies despertant primerament l'energia femenina Divina ens ajudarà a viure l'AMOR autèntic amb la parella, perquè també estem a temps de resoldre conflictes antiquíssims entre homes i dones. Quan ens trobem a nosaltres mateixes i a la nostra Divinitat, apareix la nostra Parella de Destinació que és la nostra Flama Bessona per seguir aprenent, evolucionant i poder arribar-nos a unir com un acte Sagrat.
La importància del Despertar de l'Energia Femenina en aquests temps de canvis i despertar de consciència ens porta a les dones a sanar tots aquells patrons antics gravats en la nostra memòria cel·lular i en els nostres chakres, que han anat generant bloquejos en la nostra zona sacra i el nostre cor, bloquejant-nos l'autoestima i la seguretat en nosaltres mateixes i, encara que en aquests temps es parli de Llibertat, encara hi ha moltíssimes dones que no senten aquesta llibertat i aquesta força i poder femení, ja que els bloquejos les pressionen.
 Una de les tècniques i arts espirituals que porten a desbloquejar el 2n chakra aportant-nos major autoestima, seguretat, confiança, alegria i amor per una mateixa, és la Dansa del Ventre Egípcia Terapèutica, que al treballar els chakres conscientment ajuda a despertar l'energia femenina a més d'aportar-nos molts beneficis a nivell físic, mental i emocional. Al moure el ventre i tota la seva musculatura, estem movent i desbloquejant aquella energia obstruïda en el nostre canal energètic de l'autoestima i la força de poder persona."

Anandi Christavé Namahá es Maestra de Reiki Usui Tibetano y Okuna.
Instructora de Meditaciones guiadas para la apertura de la Conciencia de Ser.
Profesora de danza del vientre terapéutica.
http://www.centroanandi.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario